Vorig bericht     |     Overzicht     |     Volgend bericht  

Engelstalige versie van onze contracten

Geplaatst op 15 december 2013

Om tegemoet te komen aan het toenemend aantal vragen, hebben de VERENIGDE EIGENAARS hun huurcontract voor appartement en huis, zowel hoofdverblijf als tweede verblijf, laten vertalen in het Engels. Deze versie is een vrije vertaling en is alleen bestemd als hulpmiddel om het contract beter te begrijpen. Alleen de Nederlandstalige en de Franstalige versies van onze contracten zijn geldig. Men moet de exemplaren in het Engels dus niet ondertekenen. In geval van een gerechtelijke betwisting zou het dan immers noodzakelijk zijn om een officiële (en dus dure) vertaling te laten maken naar één van de nationale talen.

Prijs (voor 2 exemplaren ) : VERENIGDE EIGENAARS-lid : 5,60 (huurovereenkomst hoofdverblijf) of 5,80 € (huurovereenkomst tweede verblijf) + 2,31 € verzendingskosten

Hoe te verkrijgen ?
Zoals de andere documenten van de Verenigde Eigenaars :

  • ofwel door storting van voorvermeld bedrag op rekeningnummer BE72 3631 2461 3516 van de VERENIGDE EIGENAARS met vermelding “type contract (eerste verblijf of tweede verblijf) engelstalige versie + lidnummer”
  • ofwel in onze kantoren.

Heeft u een vraag?

Voor vragen met betrekking tot uw lidmaatschap kan u ons bellen in het hoofdkantoor in Brussel op het nummer 02/880.60.24 (ma., di., do. en vr. van 9 tot 15 uur; woensdag van 9 tot 12 uur).

U kan ons ook per mail contacteren aan de hand van het contactformulier hieronder of op info@ve-pr.be.