Even voorstellen

Verenigde Eigenaars is een onafhankelijke dynamische belangengroep die sinds meer dan 40 jaar de belangen van vastgoedeigenaars verdedigt. Gespecialiseerde juristen staan de leden met raad en daad bij. Wij ijveren bij ministers, politici, bestuurlijke overheden en administraties voor de herwaardering van de eigendom, voor fiscale gelijkberechtiging van roerende en onroerende inkomsten, voor heldere bepalingen inzake mede-eigendom, voor een deugdelijk beheer van verenigingen van mede-eigenaars, voor een stedenbouw op mensenmaat, ... Tevens eisen wij dat de private verhuurder erkend wordt als betrouwbare partner van de overheid, die zelf verplicht is het recht op een behoorlijke woonst te garanderen. De private verhuurder dient dan ook gerespecteerd te worden.

Lees meer

Lid worden

Er zijn vele redenen om een lidmaatschap aan te gaan bij de Verenigde Eigenaars : dienstverlening, nuttige informatie en gezamenlijke strijd voor de eerbiediging van de eigendom.

Kennismakingsaanbod

U aarzelt nog om lid te worden van de Verenigde Eigenaars ?

Vraag hier een proefabonnement op Eigenaarsmagazine.

Modelcontracten

De Verenigde Eigenaars geven contracten uit die voortdurend aangepast worden aan gewijzigde wetgeving/rechtspraak. Onze contracten worden zo opgesteld dat ze, binnen de grenzen van de regelgeving, maximaal de belangen van de verhuurder beschermen.

Actueel

Wij ijveren bij ministers, politici, bestuurlijke overheden en administraties om de belangen van de eigenaars te verdedigen.
Onze juristen volgen de wijzigingen van de regelgeving op de voet.

Onze diensten

Wordt lid en maak gebruik van onze diensten :

Eigenaarsmagazine, Juridisch advies per telefoon, Schriftelijk juridisch advies, Persoonlijk onderhoud in onze kantoren, Automatische indexdienst, Modeldocumenten, Brochures, Kwaliteitscertificaat voor syndici

Eigenaarsmagazine

Uit een enquête blijkt dat 90% van de leden Eigenaarsmagazine als documentatie bijhouden. Niet verwonderlijk, want Eigenaarsmagazine geeft praktische informatie. De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod. Met voorbeelden en modelbrieven maakt Eigenaarsmagazine wat ingewikkeld is eenvoudig.

Kwaliteitscertificaat voor Syndici

De VERENIGDE EIGENAARS hebben samen met de Confederatie van Immobiliƫnberoepen (CIB) een kwaliteitscertificaat voor Syndici van mede-eigendommen uitgewerkt.

Kennismakingsaanbod

U aarzelt nog om lid te worden van de Verenigde Eigenaars ?

Vraag hier een proefabonnement op Eigenaarsmagazine.

Login ledenzone

Op de ledenzone vindt u onder meer de laatste 10 nummers van Eigenaarsmagazines (PDF) van het voorbije jaar.
Ook de meest voorkomende vragen worden er beantwoord (FAQ) en u vindt een aantal klassieke typebrieven.
De toegang tot de Ledenzone is uiteraard enkel voorbehouden voor onze leden.

Login

Paswoord

 
Paswoord vergeten? Ga hier verder